Medewerker Project Support Team (m/v) voor 24-32 uur per week

Tevreden klanten, daar draait het allemaal om!

Een maatwerkproject soepel laten verlopen is een kunst en vraagt om een grote mate van flexibiliteit. Ons project support team is de olie in een (meestal) geruisloze projectmachine. Alles op tijd geregeld, de juiste mensen op de juiste plaats, een onverwachte kink in de kabel opgelost. Een vlekkeloze projectcoördinatie is waar ons team om bekend staat. Al jaren worden we door onze klanten gezien als een van de onderscheidende factoren van Gooiconsult.

In deze functie vorm je met de andere collega’s van het project support team het hart van de organisatie. Je bent via e-mail of telefoon het eerste aanspreekpunt voor klanten en deelnemers en je ondersteunt de consultants en projectleiders. Je bewaakt, assisteert en signaleert. Je schept orde en structuur en bewaakt de processen. Ook bereid je de facturatie voor en verwerk je de inkoopkant van alle leveranciers die met Gooiconsult samenwerken. Hierbij werk je ook nauw samen met de afdeling Finance.

Wie ben jij?

Om deze functie goed en met plezier uit te kunnen oefenen is het belangrijk dat je klantgericht en resultaatgericht bent, verantwoordelijkheid neemt, dat je goed je prioriteiten kunt bepalen en deze ook kunt aanpassen als dat plotseling nodig blijkt. Je bent uiterst flexibel, maar houdt daarbij altijd oog voor de doelen die je wilt realiseren. Uiteraard vind je het leuk om net die extra stap voor de klant te zetten en ga je altijd voor het beste resultaat.
Je bent een open en enthousiaste persoonlijkheid, communicatief vaardig en je hebt een proactieve instelling. Je beschikt minimaal over een MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt een commerciële, dienstverlenende drive. Je werkt secuur, bent in staat het overzicht op je projecten te bewaren, je toont een grote betrokkenheid en levert een bijdrage aan de goede sfeer binnen Gooiconsult. Klanten vinden het plezierig om je aan de telefoon te hebben en met je samen te werken. Affiniteit met leren en ontwikkelen is een pre!

Wat verder goed van pas komt:

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre.
  • Kunnen werken met de Windows Office pakketten en Exact.
  • Aantoonbare werkervaring (5-10 jaar) in een klantgerichte functie.
  • Je heb affiniteit met mensen én met cijfers.
  • Je woont in de regio Utrecht (of vindt reizen geen bezwaar)

Over Gooiconsult

Gooiconsult is een middelgroot advies- en trainingsbureau dat binnen organisaties een duurzame cultuur van leren en presteren realiseert. Gooiconsult verbetert aantoonbaar de performance van menselijk kapitaal. Dit doen wij door weten, leren en presteren aan elkaar te verbinden. Gooiconsult biedt uitsluitend maatwerkprogramma’s die altijd in co-creatie met de klant worden ontwikkeld en uitgevoerd.

Werken bij Gooiconsult

Werk je bij ons, dan werk je:

  • bij een toonaangevend bureau in Learning & Development en werk je voor topklanten zoals ABN AMRO, KPN, KLM, UWV en Robeco. Klanten die elke dag meer en meer van ons verwachten;
  • in een dynamische omgeving met professionals die elke dag het beste willen creëren zonder daarbij gezelligheid en het vieren van successen uit het oog te verliezen;
  • bij een lerende organisatie waarin iedereen gedreven is om te leren en te ontwikkelen;
  • in het mooie Huize Voordaan waar vanaf 2015 vier vooraanstaande organisaties op het gebied van Learning & Development gevestigd zijn en waar we dé ontmoetingsplek voor HRD professionals in Nederland creëren. Samen met ROI Institute Europe, EMC Performance en VDS Training Consultants vormt Gooiconsult ‘The Learning Collective’ (thelearningcollective.nl), we werken onderling dan ook veel samen.

Wat wij je bieden

Een dynamische flexibele functie (24-32 per week) in Groenekan (nabij De Bilt, aan de rand van Utrecht. Kijk voor een indruk van je nieuwe werkomgeving op www.huizevoordaan.nl). Uiteraard bieden wij een goed en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en uitstekende mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling die we graag in een later stadium nader toelichten.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Daphne de Vries op 06 51107 307. Je sollicitatie in de vorm van een brief met uitgebreid CV met foto kun je voor 22 februari toesturen aan daphnedevries@gooiconsult.nl. Hierin verwachten we een onderbouwing van je ervaring en motivatie voor deze functie. De eerste gesprekken vinden in maart plaats.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.