Kwaliteitswaarborging

Kwaliteit staat voor ons hoog in het vaandel. Daarom onderwerpen we ons jaarlijks aan de kwaliteitscheck van CEDEO waarin onze klanten anoniem onze dienstverlening beoordelen. Ook zijn we onderdeel van het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Omdat duurzaamheid deel uitmaakt van onze bedrijfsstrategie, vinden wij het belangrijk onze inspanningen op dit gebied inzichtelijk te maken via het MVO register.
Kwaliteitswaarborging

Cedeo

Gooiconsult beschikt over een CEDEO-erkenning.

Cedeo bestaat sinds 1980 en is een initiatief van HR-managers bij de grootste bedrijven en instellingen van Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken. Zij fungeert als strikt onafhankelijke certificerende instantie voor aanbieders van opleidingen, cursussen, trainingen en andere HR-diensten. Een organisatie ontvangt de CEDEO certificering op basis van periodiek klanttevredenheidsonderzoek met een positieve afsluiting.

“Door het stellen van de juiste vragen ontleden we het probleem en bedenken we in co-creatie een voorstel”, Wat ik heel prettig vind, is dat ze een werkwijze neergezet hebben die goed past bij het team” en “Wat ik ook plezierig vind, is dat er serieus geluisterd en onderzocht wordt wat het vraagstuk is.” Het woord ‘co-creatie’ wordt door elke referent genoemd als een sterk punt van Gooiconsult dat goed zichtbaar is. Er wordt heel goed geluisterd naar wat nodig is. Zij komen gelijk met adviezen en creatieve oplossingen om zoveel mogelijk naar maatwerk toe te werken. Dat doen ze allemaal in co-creatie”,” –  Respondent CEDEO Klanttevredenheidsonderzoek 2023

Lees hier het volledige rapport.

NRTO

Gooiconsult is lid van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding).

Wij conformeren ons aan de gedragscode van de NRTO.

In november 2016 heeft Gooiconsult het NRTO keurmerk ontvangen. Dit keurmerk van de Nederlandse raad voor Training en Opleiding wordt verstrekt aan organisaties die volgens hen staan voor kwaliteit en professionaliteit. Met dit certificaat voldoet Gooiconsult aan de eisen van het NRTO-keurmerk. In Juni 2024 is dit keurmerk na controle verlengd!

De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland.

MVO-Register

Naast het eerder verkregen Assurance Statement hebben wij nu ook het CSR Report (company performance on Corporate Social Responsibility) ontvangen van Stichting MVO Register. Hiermee hebben wij onze inspanningen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen opnieuw vastgelegd in een rapport te vinden bij Stichting MVO Register. Dit platform is een online register waar bedrijven hun MVO-prestaties zichtbaar kunnen maken. Het sluit nauw aan bij internationale normen op het gebied van duurzaamheid. Omdat duurzaamheid deel uitmaakt van onze bedrijfsstrategie, vinden wij het belangrijk onze inspanningen op dit gebied inzichtelijk te maken.

Nalezen wat dit inhoudt? Lees hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.