Contact

Wij staan klaar voor al jouw organisatie vraagstukken, vragen over onze producten en diensten, en om te ontdekken hoe we je van dienst kunnen zijn. Onze experts zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en streven ernaar om je gepersonaliseerde en relevante informatie te geven die aansluit bij jouw hulpvraag. Neem gerust contact op en vraag maar raak, we kijken ernaar uit om van je te horen!
Het Koetshuis Gooiconsult groep

Spreek een leiderschap expert.

Leiderschap in jouw organisatie duurzaam ontwikkelen? Bespreek je ambities met Patricia!

Spreek een teams expert.

Direct aan de slag met je team? Leg je teamuitdaging voor aan Jennifer

Spreek een sales expert.

Wil je weten hoe we jouw salesorganisatie tot topprestaties brengen? Daag Twan uit voor een goed gesprek.

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.