Onze aanpak

Onze krachtige aanpak combineert het verbeteren van organisaties met het ontwikkelen van mensen en is gebaseerd op co-creatie, expertise, maatwerk en datagedrevenheid. Om aantoonbare resultaten en impact in de organisatie te realiseren, streven we samen met onze klanten naar duurzame verandering en verbetering.

Bij het ontwerpen van onze programma’s hanteren we een vijftal succesprincipes, voortvloeiend uit  onze jarenlange praktijkervaring.

Wij verbinden onze programma’s altijd aan de organisatiedoelstellingen, zodat zichtbaar en meetbaar wordt waar en hoe het leren aan bijdraagt.

De kracht van samenwerking en cocreatie is voor ons onmisbaar om tot de beste oplossing voor elke organisatie te komen.

We hechten waarde aan warme relaties, maar hebben ook het lef om op een plezierige manier de spanning op te zoeken.

Door ons te verdiepen in de doelstellingen, cultuur en werkwijzen van iedere klant, past onze oplossing bij de unieke behoefte van iedere organisatie. In de uitvoering zetten we de puntjes op de i en zorgen we voor een vlekkeloze voorbereiding, verloop en afronding van onze programma’s.

Onze adviezen zijn onderbouwd met data verkregen uit metingen bij meer dan ….organisaties. Door meten een onderdeel te maken van onze programma’s, kunnen we gericht bijsturen en vervolgacties nog beter definiëren.

Wij geloven dat de sleutel tot excelleren ligt in het versterken van mensen, waardoor organisaties kunnen floreren.

Inspiratie en artikelen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.