Sanne van den Bergh

Senior trainer en coach | impact door verbinding van diepgang en resultaat | leren door doen | praktisch, open en persoonlijk | gedoe op tafel en elkaar zien als mens | dromen waar maken

Het is mijn passie om mensen en organisaties naar hun kern en hun potentieel te brengen. Ik streef ernaar om mensen te leren hun oordelen los te laten en samen te kijken naar wat er ‘echt’ is, los van interpretaties en aannames. Zelfreflectie is voor mij een belangrijk onderdeel van persoonlijk meesterschap. Ik noem dat empowerment: dat je voelt dat je de regie over je eigen leven weer in handen hebt.

Wat mij drijft in mijn vak, wat ik inmiddels 30 jaar uitoefen, is om te zien hoe onbewuste en belemmerende gedachtepatronen kunnen oplossen en hoe dan ruimte ontstaat voor nieuwe keuzes. Soms vraagt dat confrontatie, soms compassie, soms humor; ik houd ervan om mensen en organisaties daarin te kunnen begeleiden, zodat ze weer bij die creatieve kracht komen om datgene te creëren wat ze willen.

Mijn eigen droom die ik nu waar maak, is dat ik in Portugal samen met mijn partner een stuk grond heb gekocht. Onze droom is om hier een centrum voor diepgaande transformatietrajecten te creëren: een plek waar je kunt ontspannen, los kunt laten, bezinnen of genieten. Ook een plek waar je kunt groeien, helen en zijn. Eten van het land, water van het land, in de bergen en toch dicht bij zee. We gaan hier allerlei retraites en workshops aanbieden!

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.