Moniek Janssen

Geassocieerde van Gooiconsult ǀ psycholoog ǀ (team)coach ǀ trainer ǀ moeder van 3 jong volwassenen ǀ verbindend ǀ Positief

Ik geloof in de kracht en talenten van ieder mens. Het is mijn passie om mensen te helpen floreren en de beste versie van zichzelf te laten zien. Ik geniet ervan als mensen zich open stellen, echt willen leren en zo groeien in hun persoonlijk leiderschap. Authenciteit is hierbij het sleutelwoord. Mijn aanpak is maatwerk en sluit aan bij hetgeen het individu of de groep het beste dient. Ik werk gedegen, concreet en down to earth. Een belangrijke drijfveer is het bieden van toegevoegde waarde voor het individu én de organisatie als geheel. Tijdens meer dan 25 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven heb ik als leider en HR professional vele leertrajecten ontwikkeld en organisatieveranderingen begeleid. Deze ervaring, gecombineerd met diverse geaccrediteerde coachopleidingen zet ik in voor mijn opdrachtgevers. Ik richt me hierbij vooral op (persoonlijk) leiderschap, (team)coaching en vitaliteit. Vitaliteit als beweging in het brede spectrum van fysiek, mentaal, emotioneel en zingeving.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.