Desiree Rooks

Geassocieerde van Gooiconsult | Gedreven om mensen en teams in hun kracht te zetten | Praktisch met diepgang | Moeder van twee | Work hard & have fun | Doener en voeler.

Ik ben een verbindende trainer en programmaleider. Ik kijk naar talenten van mensen en teams en help om deze optimaal te benutten met het beste resultaat binnen de context van de organisatie. Mijn manier van samenwerken kenmerkt zich door hard werken, scherpte, diepgang en humor. Ik laat mensen sprankelen en hun kracht optimaal inzetten, zodat ze het beste uit zichzelf halen en impact hebben.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.