Arshenie Nasibdar

Content specialist | Passie voor marketing en content creatie | Yogi | Yogadocent die het verschil maakt | Foodie | Reizen.

Ik ben een creatieve marketeer. Ik pas mijn creativiteit toe in mijn werk als content specialist, maar ook in mijn werk als yogadocent. Pro actief kijk ik hoe ik mezelf, de mensen om mij heen en het merk waar ik voor werk kan blijven ontwikkelen en vernieuwen. Ik hou van diversiteit in mijn werk. Ik vind het leuk om verhalen te schrijven, maar ook om het juiste beeld te selecteren en bewerken, om het verhaal visueel af te maken. Voor de techniek verstop ik me niet. Ik blijf mezelf ontwikkelen, door telkens weer nieuwe dingen aan te grijpen. Daarnaast ben ik mens georiënteerd. Ik wil impact maken door mensen een stuk bewustzijn mee te geven. Door niet bang te zijn me kwetsbaar op te stellen, voer je ineens een “echt” gesprek en haal je het beste in mensen naar boven.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.