• TERUGBLIK WEBINAR: DURFT JOUW ORGANISATIE LEIDERSCHAP TE LATEN EVOLUEREN IN DEZE TIJD?

    Gratis live webinar
    16 juli – 10.45 uur

BEKIJK DE VIDEO

CONTACT

Heb je naar aanleiding van de video vragen? Of wil je verder praten met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.

RESULTAAT

De deelnemers van dit webinar hebben we onze kijk op het evolueren van leiderschap in de tijd laten zien. Met de vele veranderingen die hebben plaatsgevonden en die ook gewoon blijven doorgaan. In de continu veranderende wereld ontwikkelt ook leiderschap zich hierdoor. En hoe ga jij daar mee om? We hebben je enkele ‘challenging questions’ meegegeven voor deze zomer zoals:

  • Welke evolutionaire ontwikkelingen zie je in jouw organisatie als het gaat om (nieuwe) vormen van leiderschap?
  • Als je maar één ding mocht noemen die moet gebeuren om leiderschap in jouw organisatie een stapje omhoog te tillen, wat zou dat zijn?
  • Waarin voel je je persoonlijk als leider (formeel of informeel) je het meest uitgedaagd? Welk persoonlijk ‘evolutionair’ verlangen heb je hierin?

FOLLOW-UP

Heb je aan het webinar deelgenomen en ben je enthousiast of heb je het juist gemist en wil je eens doorpraten over leiderschap in jouw organisatie? Neem contact met ons op.  We denken graag met je mee!

Waar ging het webinar over

Inhoud
Leiderschap vraagt dat je ergens voor gaat staan en je laat horen. Leiderschap vraagt ook dat je soms naast iemand gaat zitten en luistert. Hoe werkt leiderschap in deze tijd? Hoe wordt leiderschap meer van ons allemaal? Waar focus jij op bij hybride leiderschap in deze tijd? Gooiconsult neemt jou mee in haar visie op leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Laat je verrassen door de wetenschappelijke, praktische en praktijkgerichte, impactvolle benadering!

Voor wie
Dit webinar is voor iedereen die binnen organisaties leiding geeft aan teamleiders en teammanagers of die zich bezighoudt met de ontwikkeling van medewerkers zoals een HR-directeur, HR-manager, L&D-manager, Divisiemanager, Operations manager, Commercieel directeur, Performance manager of Managing director.

Praktisch
Datum: donderdag 16 juli
Tijd: 10.00 – 10.45 uur

Sprekers
Rick de Rijk en Ron Otten

DE SPREKERS VAN HET WEBINAR

Ron Otten

Ron Otten wil altijd het hoogste en het diepste ontdekken. “Ik observeer graag, zoek graag en ik ben graag de gids in dienst van anderen, van leerprocessen, van veranderprocessen. Mijn focus op leiderschap is aangewakkerd door mijn eigen ervaringen als project en business unit manager in het bedrijfsleven.”

Rick de Rijk

Rick de Rijk is een echte fan van leren en ontwikkelen. Niet als fenomeen op zichzelf maar wel als een zeer krachtig middel om resultaten te bereiken. Resultaten door mensen en voor de organisatie. Gooiconsult is een van de weinige bureaus in Nederland die dit in haar DNA heeft zitten. Dat was voor mij de motivatie 10 jaar geleden om bij Gooiconsult te starten.

SAMEN WETEN WE MEER, SAMEN CREËREN WE MEER

Wil je met ons van gedachten wisselen over leiderschap binnen jouw organisatie? We zijn benieuwd! Laat het ons weten.