• EEN BUSINESSPARTNER DIE NAAST JE KOMT STAAN

    Samen werken aan ontwikkeling van mensen, zodat jouw organisatie kan excelleren

Leren excelleren

Organisaties veranderen continu en om diverse redenen zoals fusies en overnames, veranderende marktomstandigheden, een nieuwe generatie medewerkers, een crisis als corona, een efficiëntieslag om de concurrentie het hoofd te bieden, enzovoort. Verandering heeft effect op de mensen die er werken. Terwijl doelen nog steeds gehaald moeten worden. En de, wellicht aangepaste, strategie nagestreefd. Dat is in tijden van verandering niet altijd eenvoudig.

Wij begeleiden organisaties in het ontwikkelen van de mensen, waaronder leidinggevenden en teams, om deze veranderingen de baas te zijn en effectiviteit te waarborgen. Daarbij tonen we graag de waarde van leren aan.

Plezierig ontwrichten

Om de veranderingen en ontwikkelingen binnen de organisatie goed te kunnen doorstaan, helpen wij graag mee. We verdiepen ons in jouw business en beoordelen de vragen en uitdagingen die er zijn aan de hand van onze vele ervaringen met ontwikkelvragen en -oplossingen. Wat is er precies aan de hand, wat gaat er mis en hoe kunnen we verbeteren? We komen naast je staan. Samen komen we tot een goed plan en volgen we onze inmiddels doorgewinterde aanpak. We geloven daarbij in co-creatie; samen komen we verder. En om echt iets te bereiken, moet je soms flink aan de bak. Ontwrichten is soms nodig om met frisse wind verder te gaan. Wel op plezierige wijze natuurlijk, anders beklijft het niet.

De mensen die het doen

Gooiconsult bestaat uit een enthousiaste en gedreven club mensen. Vast in dienst is of freelance aan het werk, we leven dezelfde kernwaarden na en dragen zorg voor het beoogde resultaat. Lees hier meer over deze toppers.