Ik. ben. Sanne.

senior trainer en coach | impact door verbinding van diepgang en resultaat | leren door doen | praktisch, open en persoonlijk | gedoe op tafel en elkaar zien als mens | dromen waar maken

Het is mijn passie om mensen en organisaties naar hun kern en hun potentieel te brengen. Ik streef ernaar om mensen te leren hun oordelen los te laten en samen te kijken naar wat er ‘echt’ is, los van interpretaties en aannames. Zelfreflectie is voor mij een belangrijk onderdeel van persoonlijk meesterschap. Ik noem dat empowerment: dat je voelt dat je de regie over je eigen leven weer in handen hebt.

Wat mij drijft in mijn vak, wat ik inmiddels 30 jaar uitoefen, is om te zien hoe onbewuste en belemmerende gedachtepatronen kunnen oplossen en hoe dan ruimte ontstaat voor nieuwe keuzes. Soms vraagt dat confrontatie, soms compassie, soms humor; ik houd ervan om mensen en organisaties daarin te kunnen begeleiden, zodat ze weer bij die creatieve kracht komen om datgene te creëren wat ze willen.

Mijn eigen droom die ik nu waar maak, is dat ik in Portugal samen met mijn partner een stuk grond heb gekocht. Onze droom is om hier een centrum voor diepgaande transformatietrajecten te creëren: een plek waar je kunt ontspannen, los kunt laten, bezinnen of genieten. Ook een plek waar je kunt groeien, helen en zijn. Eten van het land, water van het land, in de bergen en toch dicht bij zee. We gaan hier allerlei retraites en workshops aanbieden!

Contact

Sanne van den Bergh

sanne van den bergh