Ik. ben. Rick.

eigenaar van Gooiconsult | passie voor resultaat van leren | vader van twee | internationale blik | skifanaat | motorrijder | doener/beschouwer

Vanuit nieuwsgierigheid ga ik met klanten in gesprek. Daarbij neem ik mijn ervaring “gratis” mee. Als de klik ontstaat en er een waarachtige vraag is dan mobiliseer ik met plezier collega’s om mee te helpen bij het formuleren van een oplossing. Oplossing die werken in JOUW organisatie. Na iedere stap die we samen zetten kijken we of we nog naar het resultaat toe bewegen. Zo niet? Dan passen we de aanpak aan. Zo wel? Dan laten we het resultaat zien. Ik ben daarin het liefst de vertrouwde adviseur die als challenger met je samenwerkt. Praktisch en klantgericht.

Contact

Binnen Gooiconsult houdt Rick zich als Partner bezig met klantvragen, het ontwikkelen van oplossingen en zorgdragen dat het ook werkt. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club. Dat laatste is vooral zichtbaar achter de schermen. Rick maakt graag deel uit van de club super professionals die aan Gooiconsult verbonden zijn. Professionals in de breedste zin van het woord, alle collega’s en partners dus die bij projecten betrokken zijn.

Rick de Rijk

Berichten van Rick

Talent management en mobiliteit

/
Artikel Lidewij van der Sluis Talent Management en Mobilite…
Tvoo

TVOO – Wendbaar Leiderschap

/
Wendbaar leiderschap - Mariëlle van den Broek, Rick de Rijk,…
Harvard-business review

Harvard Business Review – Bringing out the best in your people

/
  Bringing Out the Best in Your People - by Liz Wiseman…
infographic-Multipliers

Multipliers infographic

/
Ben je benieuwd naar het Multipliers effect op de ROI in jouw…
Ymere

Ymere klantcase

/
Vraag van de klant De invoering van de nieuwe woningwet én…
How the best leaders make everyone smarter

How the best leaders make everyone smarter

/
Dit boek van Liz Wiseman over het Multiplier leiderschapsconcept…