Ik. ben. Nicole.

Assessor & inspirator / verbinder / liefdevol confronterend / kritisch / oprecht geïnteresseerd / humorvol / zeiler / buitenmens / hou van reizen en fotografie

Wat mij drijft in het leven is een waarachtige verbinding maken met mijn omgeving. Ik word altijd heel gelukkig van gesprekken met diepgang, onverwachtse ontmoetingen en geraakt worden. Écht luisteren naar iemand en de ander ruimte geven om de beste versie van zichzelf te laten zien. Precies dat is de reden waarom de rol van assessor mij zo op het lijf geschreven is. Mijn luchtige, laagdrempelige stijl maakt dat iemand zich snel op z’n gemak voelt en alle spanning wegvalt. Met compassie geef ik zorgvuldig, heldere en tegelijk ook scherpe feedback, die tot nadenken zet en kandidaten een stap verder helpt in hun persoonlijke ontwikkeling.

Contact

Binnen Gooiconsult houdt Nicole zich bezig met het ontwerpen, organiseren en uitvoeren van assessments en certificeringen. Dit meestal als onderdeel van grote ontwikkelprogramma’s, waarbij zij zowel de rol van projectleider als assessor vervult. Haar grote dosis levenservaring, mensenkennis en werkervaring in dit vakgebied maken dat zij in zeer korte tijd in staat is om kwaliteiten en ontwikkelpunten van iemand ‘in kaart te brengen’ en het gesprek aan te gaan over waar iemand echt gelukkig van wordt.