Ik. ben. Moniek.

Geassocieerde van Gooiconsult ǀ psycholoog ǀ (team)coach ǀ trainer ǀ moeder van 3 jong volwassenen ǀ verbindend ǀ positief

Ik geloof in de kracht en talenten van ieder mens. Het is mijn passie om mensen te helpen floreren en de beste versie van zichzelf te laten zien. Ik geniet ervan als mensen zich open stellen, echt willen leren en zo groeien in hun persoonlijk leiderschap. Authenciteit is hierbij het sleutelwoord. Mijn aanpak is maatwerk en sluit aan bij hetgeen het individu of de groep het beste dient. Ik werk gedegen, concreet en down to earth. Een belangrijke drijfveer is het bieden van toegevoegde waarde voor het individu én de organisatie als geheel.

Tijdens meer dan 25 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven heb ik als leider en HR professional vele leertrajecten ontwikkeld en organisatieveranderingen begeleid. Deze ervaring, gecombineerd met diverse geaccrediteerde coachopleidingen zet ik in voor mijn opdrachtgevers. Ik richt me hierbij vooral op (persoonlijk) leiderschap, (team)coaching en vitaliteit. Vitaliteit als beweging in het brede spectrum van fysiek, mentaal, emotioneel en zingeving.

Contact

Moniek Janssen