VACATURE: Project Support Medewerker

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN Project Support Medewerker (32-40 uur)

TEVREDEN KLANTEN, DAAR DRAAIT HET ALLEMAAL OM!

Ons Project Support Team is de olie in een (meestal) geruisloze projectmachine. Alles op tijd geregeld en een onverwachte kink in de kabel is zo opgelost. Een vlekkeloze programmacoördinatie is waar ons team om bekend staat. Al jaren worden we door onze klanten gezien als één van de onderscheidende factoren. Voor ons Project Support Team zijn we op zoek naar een enthousiaste collega.

WIE ZIJN WIJ?

Gooiconsult  is een middelgroot ontwikkel- en adviesbureau dat organisaties, zoals Rituals, ABN AMRO en KPN, helpt om in een continu veranderde wereld beter te presteren. Dat kan alleen als je meebeweegt met die veranderende wereld. Daarom moeten mensen zich blijven ontwikkelen. Daar zorgen wij voor met op maat gemaakte leer- en ontwikkeltrajecten.

WIE BEN JIJ?

Een programma soepel uitrollen is iets dat jij tot kunst verheven hebt. Je bent proactief, doortastend, hebt oog voor details, houdt overzicht en ontzorgt.

WAT GA JE DOEN?

Als Project Support Medewerker ben je een eerste aanspreekpunt voor (in- en externe) klanten en deelnemers en verantwoordelijk voor een vlekkeloze uitvoering van programma’s. In deze functie vorm je met de andere collega’s het hart van de organisatie. Je zorgt voor de planning, administratie en organisatie.

EEN GREEP UIT JE TAKEN: 

 • Planning (maken en afstemmen van planningen van trainers, acteurs, locaties).
 • Klantcontact (eerste aanspreekpunt van klanten, deelnemers maar ook onze inhoudelijke programmaleiders)
 • Achter de schermen zorgdragen dat het administratief, maar ook organisatorisch gezien tot in de puntjes wordt geregeld.

WAT NEEM JE MEE?

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent zelfstandig en proactief; klant- en servicegericht.
 • Je bent flexibel, een echte teamspeler en beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent resultaatgericht en georganiseerd; je gaat voor het resultaat en zorgt zelf voor een goede planning waarbij kunnen prioriteren en snel kunnen schakelen belangrijk zijn.
 • Je bent nauwkeurig; je werkt zorgvuldig, en vindt het leuk om de puntjes op de ‘i’ te zetten.
 • Je bent communicatief vaardig; je maakt makkelijk contact en vindt het leuk om met collega’s en klanten te praten.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een functie voor 32-40 uur per week.
 • Wii bieden een goed en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit lichten wij graag in een later stadium toe.
 • Werken op een fijne plek (www.huizevoordaan.nl) tussen professionals op het gebied van leren en ontwikkelen, in een klein team waar een informele en open sfeer heerst.

INTERESSE?

Werken bij Gooiconsult betekent dat je in een dynamische omgeving stapt met een hecht team van professionals. Een omgeving waar hard gewerkt wordt om van elke dag het beste te maken, zonder daarbij plezier uit het oog te verliezen. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Neem dan contact op met Nelleke Weijenberg op 06-13475008 of mail naar nellekeweijenberg@gooiconsult.nl.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!