Gooiconsult zoekt per direct een:

Marketing & Communicatie talent (m/v) voor 24 uur per week

Samen met je collega Marketing & Communicatie en een grafisch vormgever geef jij vorm aan het marketing- en communicatiebeleid van Gooiconsult. Daarnaast werk je intensief samen met andere collega’s, met onze klanten en onze partners. Jij zorgt ervoor dat de strategie van Gooiconsult tot leven komt en dat de organisatie een nog stevigere positie verwerft in de markt. Wat wij van je vragen is het volgende:

MARKTKENNIS
Je verdiept je in de markt waarin wij opereren en stemt jouw beleid daarop af: wat gebeurt er in de wereld van HR? Wat zijn de trends in de wereld van L&D? Hoe kijken klanten naar ons? Hoe zorgen wij voor een goed CRM-beleid? Deze marktverkenning doe je in nauw overleg met de partners van Gooiconsult.

MARKETING & COMMUNICATIE PLANNEN
Je stelt marketing-/communicatieplannen op naar aanleiding van jouw marktverkenning, de (groei)doelstellingen en de strategie van ons bedrijf. Je vertaalt onze ambities in overzichtelijke plannen en je stuurt op executie van deze plannen. Daar waar noodzakelijk stuur je bij. Je analyseert en evalueert de resultaten, zodat deze de volgende keer nog effectiever zijn.

DIGITALE EN SOCIALE MEDIA
Je zorgt voor een goede online aanwezigheid en vindbaarheid van Gooiconsult. Het vormgeven en uitvoeren (dagelijks) van het social media beleid en -campagnes vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Denk aan het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, continu aanwezig zijn op LinkedIn, Twitter, YouTube, maar ook aan andere kanalen als uit jouw analyse blijkt dat wij daar actief op moeten zijn.

SALES ONDERSTEUNING
Je biedt salesondersteuning aan onze partners door met ideeën te komen voor acties waardoor wij onze impact bij en voor onze klanten verder kunnen vergroten. Samen met jouw collega(‘s) werk je deze ideeën uit waarmee anderen op pad of aan de slag kunnen gaan!

SAMENWERKINGEN
We werken samen met partijen die onze dienstverlening versterken. Jij zoekt actief contact met onze samenwerkingspartners (o.a. Performance Alliantie, ArbingerNL, ROI Institute Europe) voor een optimale samenwerking en afstemming van marketing activiteiten.

EVENTS
Het organiseren van events maakt tevens deel uit van je takenpakket. Zo hebben wij 2x per jaar een Event (Gooi Morning, Gooi Afternoon of Gooi Evening) en staan er voor het komende jaar maandelijkse Gooi Bites gepland. Jij denkt mee in het thema, organiseert, plant, betrekt inhoudelijke experts, praat hen in, zoekt afstemming over inhoud, verzorgt de communicatie van A tot Z, etc.

MARKETING COLLEGA
Je werkt nauw samen met onze andere Marketing & Communicatie topper die zich (met name) bezighoudt met alle content (denk aan: website, customer journey, blogs, whitepapers, klantcases, huisstijl, offertes, presentaties, relatiemarketing). Jullie nemen elkaar waar bij afwezigheid, dus affiniteit met deze onderwerpen is nodig!

Je pakt in alles wat we van je vragen de regie, bijt je vast en laat niet los totdat je je dromen, plannen en ambities hebt gerealiseerd. Executiekracht is jouw talent!

Welke kennis en ervaring neem je mee?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een B2B omgeving
 • Aantoonbare ervaring met het opstellen van marketing/communicatieplannen
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met de inzet van online (content) marketing en social media in een B2B omgeving
 • Ervaring met het aansturen van externe bureaus
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat jou kenmerkt

 • Je bent een stevige persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet waar je het over hebt en neemt de professionals in onze organisaties makkelijk mee in jouw gedachtegang en plannen. Voor kritische vragen ben je niet bang en je bent bereid je koers aan te passen als dit leidt tot betere resultaten.
 • Je vindt het leuker om te bouwen dan om in een gespreid bedje terecht te komen.
 • Het zelfstandig coördineren en/of uitvoeren van meerdere projecten tegelijkertijd gaat je goed af. Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het fijn om je basis te hebben in een hecht team.
 • Je bent innovatief in het zoeken naar nieuwe wegen om doelgroepen effectief te bereiken.
 • Wij werken met en voor mensen. Dat vind je leuk en dat uit zich in een gezonde betrokkenheid bij je collega’s.
 • Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht.

Over Gooiconsult

Gooiconsult is een middelgroot advies- en trainingsbureau dat binnen organisaties een duurzame cultuur van leren en presteren realiseert. Wij hanteren de slogan “Wij.Zijn.Gooiconsult.” die weergeeft hoe we samen zorgen voor de beste resultaten. Samen weten we meer, samen creëren we meer. Wij helpen organisaties om in een continu veranderende wereld, hun mensen optimaal mee te krijgen en de mogelijkheden te bieden om ‘fit for their job’ te worden of te blijven. Dit doen wij door middel van advies, training, coaching en allerlei soortgelijke interventies. Waarbij rendement voorop staat; wij willen aantoonbaar bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten. Gooiconsult biedt uitsluitend maatwerkprogramma’s die altijd in co-creatie met onze klanten worden ontwikkeld en uitgevoerd.

Werken bij Gooiconsult

Werk je bij ons, dan werk je:

 • In een dynamisch, hecht team van professionals waarin hard gewerkt wordt om elke dag het beste te creëren zonder daarbij gezelligheid, plezier, het fijn hebben met elkaar, er voor elkaar zijn en het vieren van successen uit het oog te verliezen.
 • Bij een toonaangevend bureau en werk je voor topklanten zoals ABN AMRO, KPN, KLM, Robeco, Ymere. Klanten die elke dag weer het beste van ons verwachten.
 • Bij een lerende organisatie waarin iedereen gedreven is om te leren en te ontwikkelen. Intern worden regelmatig workshops en ‘kennisboosts’ georganiseerd om leren continu op de agenda te houden.
 • In het prachtige Huize Voordaan (huizevoordaan.nl) waar vanaf september 2015 vier vooraanstaande organisaties op het gebied van Learning & Development gevestigd zijn, waaronder ons zusterbedrijf ROI Institute Europe, waar we veel mee samenwerken.

Wat wij je bieden

Het betreft een functie voor 24 uur per week. Uiteraard bieden wij een goed en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en uitstekende mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling die we graag in een later stadium nader toelichten.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marieke Dijkstra-Bouthoorn (06 460 336 45) en/of Dianne van Jaarsveld (06 243 20 360). Je sollicitatie (in welke vorm dan ook) met uitgebreid CV en foto kun je voor 15 januari 2018 toesturen aan mariekedijkstra@gooiconsult.nl