Kom jij ons versterken?

– Deze vacature is reeds ingevuld –

(Tijdelijke) vacature junior marketing & sales collega Performance Alliantie

De Performance Alliantie bestaande uit TulserGooiconsult en EMC Performance zoekt tijdelijk en op projectbasis een junior marketing & sales collega. Een UITDAGENDE startersfunctie.

Wij zoeken ondersteuning voor de volgende werkzaamheden:

Fase 1 (oktober – begin november 2018)

 • Marktverkenning:
  Je onderzoekt voor enkele diensten en producten van de PA welke organisaties aantrekkelijke nieuwe klanten voor de PA kunnen zijn.
 • Netwerk:
  Je brengt in kaart welke medewerkers van de PA contact hebben met deze organisaties en wie hun contactpersonen zijn. Ook initieer je en/of voer je aantal gesprekken met PA medewerkers en contactpersonen uit de organisaties. Denk hierbij onder andere aan de volgende vragen: Heeft de introductie van onze bestaande producten/diensten een kans van slagen bij andere organisaties? Welke aanpassingen zijn eventueel noodzakelijk? Wat zijn randvoorwaarden?
 • Rapportage en advies:
  Je levert een verslag op van de bevindingen en adviseert het Accountteam van de PA over de potentie in de markt voor haar dienstverlening. Op basis hiervan is er een go/no-go beslissing voor de volgende fase.

Fase 2 (november – december 2018)

 • Plan de campagne: Je werkt een plan de campagne uit voor de benodigde marketing & sales activiteiten. Denk hierbij aan het inhoudelijk aspect, planning, capaciteit en budgettering. In het plan zien wij nadrukkelijk ook een rol voor onze huidige opdrachtgevers. Op basis hiervan is er een go/no-go beslissing voor de volgende fase.

Fase 3 (januari 2019 – )

 • Uitvoering van het Plan de campagne

Over de Performance Alliantie

De Performance Alliantie wordt gevormd door EMC Performance, Tulser en Gooiconsult. Onze gezamenlijke visie op leren en presteren op de werkplek via 70:20:10 sluit perfect aan bij de uitdagingen waar onze klanten voor staan. Het realiseren van daadwerkelijke (business)resultaten staat voorop. Daarnaast is de combinatie tussen de drie organisaties een goede match: we vertrekken vanuit dezelfde visie, de uiting is verschillend. We leveren onderwijskundige ondersteuning, we ondersteunen het leren rondom de werkplek met eigentijdse (digitale) oplossingen en we begeleiden leer- en presteertrajecten.

Wat vragen we van je?

 • Een HBO/WO opleiding (of studerend hiervoor) op gebied van marketing, sales, bedrijfskunde, communicatie;
 • Dat je plezier hebt in het doen van (markt)onderzoek, oprecht nieuwsgierig bent naar het werk van onze klanten, zelfstandig werkt en initiatief neemt;
 • Beschikbaar in de maanden oktober – december voor minimaal 24 uur per week;
 • Affiniteit met leren en ontwikkelen en (semi) overheidsorganisaties is een pré.

Wat bieden we?

 • Een unieke werkervaringsplek en -opdracht;
 • Een stimulerende werkomgeving met ambitieuze professionals die impact willen van hun dienstverlening;
 • We maken graag afspraken over het te bereiken resultaat. Werktijden zijn daardoor ook flexibel;
 • Beloning passend bij het werk en in overleg vast te stellen.

Interesse? Stuur je CV naar info@performancealliantie.nl

Voor meer informatie neem contact op met Stephan Obdeijn van de Performance Alliantie. Je kunt Stephan bereiken op 06-83201421 of mailen op sobdeijn@emcperformance.nl

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.