Kom ook naar de Gooi Evening!

De avondmarkt waar we het thema TEAMS belichten vanuit diverse invalshoeken. Struin rond tussen de verschillende aanbieders, laat je informeren, doe workshops, stel jouw teamvraag, ontmoet collega HR en business vakgenoten en laat je verrassen!

INFO & AANMELDEN GOOI EVENING

Donderdag 20 september 2018

17.00 – 20.00 uur
Huize Voordaan, Groenekan
Meer informatie? Bel 0346 – 745 500

TEAMS AANJAGERS VAN VERBETERING ORGANISATIE PERFORMANCE?

Meer weten over de (on)zin van teamtrajecten? En hoe je met teams de organisatieperformance kunt verbeteren? Kom naar de Gooi Evening!

In samenwerking met partners belichten wij dit thema vanuit diverse hoeken, in de gemoedelijke sfeer van een avondmarkt. Struin rond, doe kennis op, bespreek mogelijkheden voor jouw team(vraagstukken) en ontmoet HR en business collega’s.

Wil je een introducée meenemen? Leuk! Iedere persoon dient wel even apart aangemeld te worden.

Meld je aan
Enthousiast geworden? Via het formulier hieronder meld je je aan. We hopen je te ontmoeten op de Gooi Evening! De toegang is gratis.

Ik kom graag naar de Gooi Evening

SAMEN WETEN WE MEER, SAMEN CREËREN WE MEER

Samen met Bloomville, EMC Performance, Ownpower, Perflectie, ROI Institute Europe en Tulser geven wij een brede kijk op teams. Vanuit diverse modellen zoals Hackman, vanuit het perspectief van het meten van prestaties, het werkplek leren, 70-20-10, externe mindset, leerplatformen, online ondersteuning van leren en meer! Gooi Evening is tegelijkertijd een plaats om deze experts in leren en presteren te ontmoeten.

Business & pleasure

Op de Gooi Evening combineren wij het nuttige met het aangename en is er een hapje en drankje, een gezellige ontmoetingsplaats en verrassende activiteiten.

Na een leerrijke avond vertrek je met nieuwe informatie over hoe teams kunnen verbeteren ten gunste van de performance van organisaties.

Via de logo’s vind je meer informatie over onze Gooi Evening partners.