Vivienne Weerts

Persoonlijk leiderschap | trainer en coach | energiek en plezier | salsa dansen | buiten zijn | life is what you make it!

Iedereen heeft een verhaal waarom hij of zij doet wat ie doet. Dat heeft invloed op keuzes die men maakt, als individu en ook in teams. Dit maakt de mens boeiend en soms complex. Ik houd ervan te ontdekken wat de individuele en teambehoefte is en te werken aan een merkbare stap voorwaarts. Ik doorzie patronen, stel relevante vragen en motiveer om mogelijkheden te blijven verkennen. Door mensen uit te nodigen nét dat stapje buiten de comfortzone te zetten, liefst met creatieve werkvormen, help ik graag andere perspectieven zichtbaar te maken en concrete handvatten te bieden.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.