Ronald Doodkorte

Teamontwikkeling | leiderschap coach| challenger | creativiteit en plezier | resultaatgericht | vader van tweeling | wielrennen | koken

Ik vind het ontzettend boeiend waarom sommige teams wel succesvol zijn en waarom het andere teams maar niet lukt om op een effectieve en prettige manier samen te werken. Waar  staat het team in de ontwikkeling, met welke vaste patronen zet het team zichzelf vast, en wat speelt er onder de oppervlakte? En wat is het aandeel van de leidinggevende in de ontwikkeling van het team? Teamontwikkeling en Leiderschap zijn daarom voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met mijn open en nieuwsgierige houding help ik om een beeld te vormen van wat er speelt, zowel op de inhoud als op gevoelsniveau. Juist die persoonlijke momenten waarbij we echt de kern raken geven mij de meeste voldoening. Omdat ik geloof dat iedereen een enorme potentie heeft. Mijn ervaring is dat change die van binnenuit komt tot de mooiste en meest duurzame verandering leidt.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.