Ron Otten

Senior trainer, coach, adviseur | doordringen naar de essentie | quantum fysica | mindfulness | zingeving | houthakker | Rocky Mountains | muziek, zon en zee

Ik wil altijd het hoogste en het diepste ontdekken. Ik observeer graag, ik zoek graag, ik ben graag gids. Ik wil het meest waardevolle element vinden in elke situatie, in de natuur, in mensen, in organisaties. Ik word heel blij daar waar ik dat mag doen in dienst van anderen, van leerprocessen, van veranderprocessen. Anderen helpen om te leven en werken vanuit hun eigen authentieke kennis en wijsheid. Ik put o.a. uit mijn eigen ervaring als projectleider en manager in het bedrijfsleven en combineer dat met een analytische en intuïtieve aanpak. Ik ben een enthousiast mens en procesgericht trainer, iemand met een scherpe blik en een oprechte benadering. Ik heb een praktische inslag en een rustige uitstraling. Ik werk vanuit verbinding en zorg altijd voor een veilige sfeer met ruimte voor humor en plezier. Het vermogen van ieder mens om vanuit innerlijke rust en aandacht te werken staat centraal.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.