Peter Wiersema

Trainer,facilitator, coach en  consultant | werk vanuit het talent van mensen en organisaties| geloof levenslange ontwikkeling en uitdaging | compassievol ontwrichten | ontdekken en beleven.

Mijn passie is om mens en organisatie met elkaar te verbinden. Ik help gedachten te ordenen en te onderzoeken. Vragen stellen, om mensen hun talent en eigenheid te laten (her)vinden, het talent van mensen te verbinden om het ontwikkelproces te versnellen en blijvende resultaten te realiseren. Mijn overtuiging is dat wanneer mensen en organisatie werken vanuit talent, en daarmee meer vanuit hun hart, het succes en plezier zal vergroten.  

Ik geniet ervan om organisaties en mensen te begeleiden op hun pad naar het vinden en inzetten van hun Native Genius, vergroten van wendbaarheid, uithoudingsvermogen en het versterken van persoonlijk leiderschap. Ik werk bij voorkeur in co-creatie met de klant en geloof in plezierig compassievol ontwrichten. Naast mijn oervertrouwen in oneindige mogelijkheden is humor voor mij een belangrijke drijfveer in training en begeleiding. 

 

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.