Odile Bocxe

Trainer | Consultant | Coach | Leiderschapsontwikkeling | Teambuilding | Moeder van een dochter en zoon | Passie voor Sport en Bewegen.

Ik word blij van wat ik allemaal terug krijg. Dat ik zo aards kan zijn, zo veel energie heb, gedreven ben. Dat het leuker is als ik er ben. Dat ik, omdat ik zo toegankelijk ben, veel vertrouwen geef. Dat ik mensen weet te prikkelen het podium te pakken. Dat ik echt verbinding maak. Door zelf authentiek te zijn in mijn handelen. Maar ook in het uitspreken van mijn verwachtingen. Dat ik doelgericht mensen bij elkaar breng. In een omgeving waar ze zo goed mogelijk tot hun recht komen en die hen aanzet tot verbinding, tot het aangaan van de dialoog. Dat ik  juist vanwege mijn open manier van doen teams op alle niveaus soepel begeleid. 

Ik ben blij dat ik na een loopbaan als HR Manager/Director bij bedrijven als KLM, AHOLD, Albert Heijn, Etos, Blokker het punt heb bereikt dat ik met en vanuit mijn ervaring, betrokkenheid en energie organisaties kan helpen hun mensen, individueel én in teamverband (verder) te ontwikkelen. Zodat zij deze organisaties weer verder kunnen brengen. 

Ik help helder te krijgen wat er speelt binnen een team. Wat er nodig is om het beste uit elk teamlid te halen. Maar zeker ook uit het team als geheel. Zodat er een echt hecht team ontstaat. Een team dat weet wat men aan elkaar heeft. Dat elkaar respecteert. Elkaar aanvult. En dat als geen ander beseft dat samenwerking de sleutel is tot succes.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.