Nelleke Weijenberg

Teamlead project support team | passie voor ontzorgen | moeder van een dochter | klantgericht | houdt van gezelligheid | niets is te gek

Teamlead van het programma support team is een functie die op mijn lijf is geschreven. Ik vind het heerlijk om mensen te ontwikkel in mijn team en mensen te ondersteunen en alles te organiseren zodat onze adviseurs optimaal kunnen presteren. Ik vind het belangrijk om een goede samenwerking neer te zetten tussen onze opdrachtgevers, deelnemers en de adviseurs. Ik haal mijn energie uit de waardering die ik krijg als de mensen om mij heen tevreden zijn en ik een waardevolle bijdrage heb kunnen leveren.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.