Marjon Krouwels

Senior trainer en adviseur | coach | nieuwsgierig | leergierig | gedreven | optimist | van abstract naar heel concreet

Er is mij alles aan gelegen om zowel de zelfreflectie als de daaruit voortkomende keuzevrijheid zo groot mogelijk te maken. De ander laten inzien dat er altijd verandering mogelijk is en dat je bewust kan werken aan een positieve impact. Iedereen kan weer leerling worden van het eigen bestaan. Het heeft alleen jouw Ja nodig.

Wat is vrijheid voor jou? Welke dromen heb je en wat vraagt het van je om die te realiseren? Wat is nu echt een mooie werk-privé balans? Welke mogelijkheden heb je om effectieve en gelijkwaardige relaties aan te gaan? Waar verlies je energie op?

Ik hou van bemoedigen, ontrafelen, ontdekken en echte verantwoordelijkheid geven.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.