Manuela van de Wiel

Senior trainer I coach I consultant I leiderschap I strategie I gedrag Isuccessen vieren I een leven lang leren I anderen helpen het zelf te doen I optimistich I plezier I samen I mindset I humor I flexibel I realistich I duurzaam resultaat

Ik ben bevlogen en werk graag samen met jou aan ambitieuze doelen. Mijn missie is anderen helpen het zelf te doen. Samen het onderzoek aangaan en jouw persoonlijke doelen, talenten en ambitie verbinden aan de strategische doelen van jouw team of organisatie. Dat doe ik graag en met plezier. Lange termijn versus korte termijn doelen bespreken en stap voor stap groeien vanuit authenticiteit en talent is wat volgens mij nodig is om duurzaam resultaat te bereiken en mensen te verbinden. Niet alleen alle neuzen dezelfde kant op maar vooral alle harten.
Met een achtergrond in de topsport heb ik moeten leren dat er naast ambitieuze doelen, resultaten en deadlines ook tussentijds succes moet worden gevierd en dat je het proces van groeien hebt te respecteren. Onderweg genieten. Stap voor stap. Maar wel altijd vooruit.. Beter is niet altijd anders maar anders is wel altijd beter!

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.