Manon Wintjes

Getrouwd en bonusmama | Snowboarder | MTB’er | Reiziger | Sociaal | Bourgondisch

Als medewerker programma support team houdt ik mij voornamelijk bezig met het ondersteunen van projecten. Dit houdt in dat ik samen met een programmaleider, trainer en klant schakel om planningen te maken, faciliteiten te regelen zoals locatie en catering, deelnemers van informatie voorzie, afspraken inplan etc. Ook zorg ik ervoor dat alles administratief verwerkt wordt, denk hierbij aan het uitwerken en bijhouden van budgetten en het aanmaken van inkoop- en verkoop orders. Het uitsturen van vragenlijsten en rapportages opleveren hoort hier ook bij, kortom het is een veelzijdige functie!

Deze verschillende taken zorgen ervoor dat er veel afwisseling is in mijn werkzaamheden en daar hou ik van! Snel schakelen en dan toch goed het overzicht bewaken en structuur aanbrengen, is een heerlijke uitdaging!

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.