Lucienne van der Linde

Senior trainer en adviseur | passie voor ontwikkelen | onverbeterlijk leergierig | optimist | vriendelijke tandartsboor | vertaler naar de praktijk

Er bestaat voor mij niets interessanter dan het ontrafelen van het mysterie van effectief gedrag. Wat is de chemie van een mens in relatie tot zijn doelen, zijn dromen, zijn eigen unieke ijsberg en wat er gevraagd wordt door de organisatie. Samen de puzzel leggen, energieverlies tegengaan, een vrijer mens worden en daardoor doelen behalen, drijft mij in het werk. Ik geloof in de compassievolle confrontatie, scherpte en luchtigheid, praktische toepasbaarheid en dat leren vooral werkt als je zelf verbonden bent met het nut ervan.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.