Irene ter Horst

Opleidingskundig ontwikkelaar | Leergierig & nieuwsgierig | Resultaatgericht | Enthousiast & energiek | Dierenliefhebber | Skilerares

Met een achtergrond in Opleidingskunde en een hart voor ontwikkeling van de mens en innovatieve technologie, combineer ik graag het beste van deze twee werelden om bij Gooiconsult leerervaringen te ontwikkelen die zowel impactvol als fun zijn!
Ik heb passie voor de groei, ontwikkeling en verandering die mens en organisatie doormaken. Leren is veranderen en iedereen leert elke dag wel iets bij, persoonlijk of professioneel. Ik vind het een uitdaging om dit zo goed mogelijk te begeleiden, door behoeftes te achterhalen, doelen te stellen en deze in co-creatie om te zetten naar een passende leerinterventie, oftewel een impactvolle leeroplossing!
Ik geloof in een leven lang leren en dat iedereen het potentieel heeft om te groeien en te excelleren, ongeacht hun startpunt. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.