Inge Colson

Gepassioneerd | Moeder | Sportief | Vernieuwend | Wendbaar | Leiderschap| Geassocieerde bij Gooiconsult

Met meer dan 15 jaar ervaring in het HR-domein werk ik nauw samen met de business om ervoor te zorgen dat zowel de organisatie als de mensen hun volledige potentieel bereiken. Gedreven door mijn passie voor sport, waarin ik ook actief ben als vrijwilliger, en geïnspireerd door de maatschappelijke uitdagingen van vandaag, hanteer ik een aanpak die draait om authenticiteit, enthousiasme, teamwork en moedig leiderschap.

Mijn expertise ligt in het ontwikkelen van visies en het begeleiden van verandertrajecten, met een speciale focus op toekomstbestendig leiderschap, cultuur, verbinding en impact maken. Het leren kennen en begrijpen van elkaar vormt daarbij voor mij een belangrijk fundament.

Als programmaleider vertaal ik de visie en impact van organisaties naar effectieve leiderschaps- en teamontwikkelingsprogramma’s. Mijn focus ligt op het ontwikkelen van leiderschap en het creëren van een omgeving waarin iedereen kan bijdragen. Ik ben toegewijd aan het adviseren van organisaties en optreden als sparringpartner, met als doel waarde toe te voegen door geïnformeerde besluitvorming en planvorming te ondersteunen.

Samen bouwen we aan een betere, gezondere wereld, zowel binnen als buiten de sportarena. Alleen ga je snel, maar samen ga je verder.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.