Ginny Spiekman

Organisator | houdt van veelzijdigheid in haar werk | Programma support team

Van jongs af aan hou ik er al van om dingen te organiseren. Daarom past de functie medewerker project support team uitstekend bij mij. Ik vind het leuk om de trainers en opdrachtgevers te ondersteunen en achter de schermen mijn steentje bij te dragen aan het proces. Daarbij hou ik van de veelzijdigheid van deze functie en het samenwerken met de verschillende mensen. Het geeft mij energie als alles goed is georganiseerd en de mensen om mij heen hiermee tevreden zijn.

Binnen Gooiconsult houd ik mij bezig als medewerker project support team met de organisatie van de trajecten voor training en ontwikkeling. Ik zorg ervoor dat het organisatorisch en administratief gezien allemaal goed is geregeld.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.