Gemma van Ree

Senior trainer en programma ontwikkelaar – Authentiek – Resultaatgericht – Pilatesaddict – Moeder – Verbindend – Optimist – Talig – Gedreven

Mensen en daarmee ook organisaties een stap verder naar hun doel brengen, daar word ik heel blij van. ‘Waar staan we nu, waar willen we naartoe en wat is daarvoor nodig.’ Vaak leiden kleine interventies al tot grote resultaten. Ik houd ervan om mensen te motiveren en te stimuleren om zichzelf in hun organisatorische omgeving te blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Daarbij mogen ook op een veilige manier grenzen worden opgezocht, mits dat een zinvolle impact heeft op de groei.
Ik heb ruim 15 jaar op diverse plekken in het buitenland gewoond. Contacten leggen, verbinden en initiëren zijn voor mij essentieel geweest om elke keer weer een omgeving te creëren waar ik mij thuis kon voelen.
Pilates zorgt ervoor dat mijn lichaam en geest in balans blijven, maar ook mijn fijne, sociale netwerk is daarbij van onschatbare waarde.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.