Fernando Heyliger

Leiderschap | Teamontwikkeling | Organisatieversneller | Challenger | Performance & Plezier | Sportieve vader | Wielrennen.

Energiek en down to earth is wat mijn aanpak kenmerkt. Met een scherpe blik, doorpakken op de punten waar het om gaat, om te komen tot duurzaam resultaat. 

Energiek, flexibel, laagdrempelig en met oog voor een ander. In mijn werk weet ik op respectvolle wijze een duurzame beweging te faciliteren. Ik vind het leuk en belangrijk om op begrijpelijke wijze bij iedere stap de vertaling te maken van board tot werkvloer. Door mijn ervaring, energie en nieuwsgierigheid naar mensen en hun drijfveren, ben ik in staat om in alle lagen van een organisatie te trainen. Verder heb ik veel affiniteit met sport, als fanatiek beoefenaar maar ook als trainer.

Met 20 jaar ervaring als accountmanager en leidinggevende in kleine specialistische tot meer generieke grote teams bij corporates, weet ik hoe het er aan toegaat in de praktijk. Vanuit deze ervaring leg ik als trainer, coach en facilitator gemakkelijk de verbinding tussen klantsituaties en opleidingsvraagstukken. Ik zorg ervoor dat het rendement van interventies aantoonbaar is voor zowel deelnemers als de organisatie.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.