Femke Boost

Cultuur | Leiderschap | Teamontwikkeling | Coaching | Vitaliteit
Bevlogen & resultaatgericht | Koken & gastvrijheid

Graag verdiep ik me in alles wat cultuur en gedrag vormt en hoe dat bijdraagt aan organisatie doelstellingen. Met bevlogenheid heb ik bij diverse dienstverlenende organisaties bijgedragen in het door vertalen van organisatieveranderingen naar cultuur, leiderschap, teamontwikkeling en gedrag. Ik geloof dat het verbinden van medewerkers en leiders op een gezamenlijke organisatiedoelstelling tot duurzame resultaten kan leiden.

Veranderingen verlopen vaak succesvol als: men geloof heeft in de beweging en in zichzelf, als men weet wat dit voor hem/haar betekent en durft aan te geven wat ze nodig hebben. Het begeleiden van deze veranderingen vraagt maatwerk op zowel proces, inhoud als vorm en anderzijds juist een planmatige en resultaatgerichte aanpak. Als geassocieerd Programmaleider voor Gooiconsult werk ik ook graag volgens een dergelijk recept. Mijn hotelschool achtergrond, HR en leidinggevende ervaring zie ik als waardevolle ingrediënten, namelijk: oog voor alle stakeholders, vooruitdenken met kennis van zaken, soms durven te verleiden, en voortdurend reflecteren in relatie tot resultaat.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.