Eline Oversier

Teamlead Marketing | Passie voor mens en merken | Intelligente pragmatiek | Actief vrijwilliger bij de Dierenbescherming | Bonusmoeder én oma | Verbindend | Daadkracht | Dansend door het leven.

Ik ben een bouwer. Ik hou ervan om intelligente, concrete en creatieve oplossingen te realiseren die ertoe doen voor anderen. Dat doe ik nooit alleen, maar samen met anderen, zodat we elkaars talenten inzetten, van elkaar leren en zo tot de beste resultaten komen. Met mijn achtergrond in marketing en HR bij grote corporates kan ik een mooie bijdrage leveren aan de ontwikkeling en marketing van Gooiconsult die aansluit bij de belevingswereld van onze klanten.

Ik geloof dat mensen het beste uit zichzelf halen als ze ook op het werk zichzelf kunnen zijn en als heel mens gezien worden. Wanneer je die vrijheid voelt, is er vertrouwen en sta je het meest open om te leren. Het gaat dan bijna vanzelf.

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.