Bas Westhuis

Consultant | Impact Lab | Gastvrij | Enthousiast | Ontwerp & Ontwikkel | Creatief | How can I Help? | Levensgenieter | Scherp analytisch | Muzikant.

Vanuit mijn verleden in de horeca en facilitaire dienstverlening staan gastvrijheid en klantgerichtheid bij mij hoog in het vaandel. Gepaard met mijn Opleidingskundige achtergrond, een enorme passie voor mens, organisatie én data, is werken bij Gooiconsult voor mij een soort Walhalla waar ik dit allemaal met plezier tot uiting kan brengen.

Bij Gooiconsult ben ik de eigenaar van het Impact Lab. Dit is dé plek van Gooiconsult en het ROI Institute Europe, waar we al onze data vanuit het meten (evaluaties, leiderschapsscans, teamscans, etc.) gebruiken om unieke inzichten te creëren, te delen én hier samen slimmer van te worden. Een onwijs gaaf concept, waarin data gedreven werken een nieuwe betekenis krijgt én waarbij wij onze klanten van unieke inzichten kunnen voorzien. Door te meten en dus te weten, maken wij impact daadwerkelijk aantoonbaar!

Naast het Impact Lab vind ik het onwijs leuk en uitdagend om vanuit mijn Opleidingskundige achtergrond te werken aan organisatie én L&D-vraagstukken. Met name voor Ontwerpen & Ontwikkelen ben je bij mij aan het juiste adres. Met een scherpe en kritische blik én al co-creërend, maken we interventies op maat en werkend voor jou en jouw organisatie!

Andere passies en fascinaties: Muziek, Festivals, Koken (en vooral eten), Bowlen, Animaties en tekenfilms, MarioKart, Indonesië, Poolen, PowerPoint Pro

Contact

helpend en niet helpend gedrag

Bij leiderschapsontwikkeling maken wij onderscheid tussen helpend gedrag en niet-helpend gedrag. Helpend gedrag is het gedrag wat we graag bij het leiderschap in de organisatie zien. Niet-helpend gedrag is gedrag wat, ondanks dat het vaak met de beste intenties wordt getoond, niet helpt maar waar men zich meestal niet bewust van is. Omdat niet-helpend gedrag de effectiviteit van het leiderschap negatief beïnvloedt, besteden wij in onze leiderschapsprogramma’s ook aandacht aan het “ontleren” van niet-helpend gedrag en vergroten we zo de effectiviteit van het programma.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.