• TERUGBLIK: MET TACT MEER GRIP OP LEIDERSCHAP

    Gratis live webinar
    Gooiconsult & Schiphol
    25 juni – 11.00 uur

BEKIJK DE VIDEO

CONTACT

Heb je naar aanleiding van de video vragen? Of wil je verder praten met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.

RESULTAAT

Een mooie grote groep deelnemers van dit webinar hebben we mee kunnen geven welke elementen je als leider in kunt zetten om teams effectief te laten presteren, ook in verander(en)de omstandigheden. En dat wij zien dat de TACT elementen Trust, Accountability, Communicatie en Team hiervoor de hefbomen zijn.

FOLLOW-UP

Heb je aan het webinar deelgenomen en ben je enthousiast, en smaakt het naar meer? Dan is een webinar toegespitst op jouw organisatie een mogelijke, volgende stap. Meer dan 1500 leidinggevenden hebben het webinar Tactvol Leidinggeven inmiddels met succes gevolgd. Vaak opgevolgd door een e-workshop per thema. Voor een andere invulling of een maatwerkprogramma voor jouw organisatie zijn eveneens mogelijkheden. Informeer er gerust naar, we denken graag mee!

Waar ging het webinar over

Inhoud
Hoe geef je vertrouwen in een onrustige, veranderende situatie? Welke afspraken kun je met elkaar maken over communicatie? Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich verantwoordelijk blijft voelen en eigenaarschap neemt, en wat kun je nu écht doen om een effectief team te blijven? Allemaal vragen waarop we inhaakten tijdens het live webinar TACTvol Leiderschap.

Voor wie
Dit webinar is voor iedereen die binnen organisaties leiding geeft aan teamleiders en teammanagers of die zich bezighoudt met de ontwikkeling van medewerkers zoals een HR-directeur, HR-manager, L&D-manager, Divisiemanager, Operations manager, Commercieel directeur, Performance manager of Managing director.

Praktisch
Datum: donderdag 25 juni
Tijd: 11.00 – 11.45 uur

Sprekers
Hester van Breda (Lead Learning & Development bij Schiphol) en Rick de Rijk (Managing Partner Gooiconsult).

DE SPREKERS VAN HET WEBINAR

Hester van Breda

Hester van Breda (Lead Learning & Development – Schiphol) is al ruim 20 jaar werkzaam binnen het vakgebied leren en ontwikkelen. Als onderwijskundige in hart en nieren staat voor haar iedere collega centraal. Ze wil graag het beste uit zichzelf laten halen met de focus op verander- en innovatiekracht. Iedere dag een beetje beter. Ze is enthousiast, scherp, creatief, gemotiveerd, flexibel, ambitieus en leergierig. Ze leert graag voor en met anderen, waarbij ze altijd open staat om samen een nieuwe weg in te slaan. Waar ruimte is voor leren en groeien.

Rick de Rijk

Rick de Rijk (Managing Partner Gooiconsult) is een inspirerende doener die vanuit het goede contact, oprechte interesse en nieuwsgierigheid directies, raad van besturen en managementteams begeleidt om een organisatieontwikkeling tot stand te laten komen en te borgen. Rick gelooft dat leiderschap binnen organisaties een hefboom is om de organisatie resultaatgericht te laten excelleren, want “een goede leider is niet verantwoordelijk voor het resultaat, hij is verantwoordelijk voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor het resultaat.”

DE VIER WERKENDE BESTANDDELEN VOOR LEIDERS

Leiderschap als elementair onderdeel van een goed geoliede organisatie is van alle tijden. Er is alleen wel wat veranderd in de afgelopen decennia. Het werk van een leider is veelomvattender, moeilijker en complexer geworden. En daar zijn tijdens de coronacrisis nog extra uitdagende omstandigheden aan toegevoegd. Ga er maar aan staan. Toch zijn er handvatten om vast te grijpen. Waarmee je kunt zorgen voor rust, motivatie en samenhang. Want we moeten door, en de performance ook. Ontdek welke principes je daarbij kunnen helpen.

Trust

Hoe houd je en hoe geef je vertrouwen aan de mensen.

Accountability

Verantwoordelijk houden, of creëren van verantwoordelijkheid?

Communicatie

Welke behoeften hebben de mensen eigenlijk en hoe speel je daar op in?

Team

leider thuis team op afstand

Hoe blijft je team presteren en op welke 5 condities richt je je?

SAMEN WETEN WE MEER, SAMEN CREËREN WE MEER

Wil je met ons van gedachten wisselen over leiderschap binnen jouw organisatie? We zijn benieuwd! Laat het ons weten.