GOOICONSULT & ROI INSTITUTE EUROPE ZOEKEN PER DIRECT EEN

Content manager (m/v) voor minimaal 4 dagen per week.

WIE ZIJN WIJ?

Gooiconsult is een middelgroot ontwikkel- en adviesbureau die organisaties helpt om in een continu veranderde wereld beter te presteren. Dat kan alleen als je meebeweegt met die veranderende wereld. Daarom moeten mensen zich blijven ontwikkelen. Wij laten organisaties uitblinken door hun mensen te leren presteren. Dat doen we met op maat gemaakte leer- en ontwikkeltrajecten. Altijd vanuit deskundigheid, co-creërend en plezierig ontwrichtend. En dit doen wij in nauwe samenwerking met ROI Institute Europe (onderzoeks- en adviesbureau), dat organisaties helpt inzicht te geven in de huidige en gewenste prestaties van hun medewerkers: de performance analytics. Zij zijn de expert op het gebied van inzicht geven in het effect van investeren in mensen. Zo meten, rapporteren en voeren zij analyses uit om de organisatie op het juiste moment te laten bijsturen. Ook houden zij workshops, spreken zij op seminars, doen ze onderzoek en begeleiden ze studies.

WAT GA JE DOEN?

Als Content Manager bij Gooiconsult & ROI Institute Europe ben en voel je je (mede)verantwoordelijk voor het succes van onze producten en diensten. Je bent verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze expertisegebieden (Leiderschap, Teams, Commercie en Meten) in relatie tot wat er in de markt speelt. Je speelt hierbij razendsnel in op relevante trends & ontwikkelingen en stuur je plannen bij aan de hand van inzichten uit marktonderzoek en data-analyses. Als eigenaar van één (of meerdere) expertisegebied(en) speel je een leidende en aanjagende rol van ideevorming, prototyping tot en met de bouw en het commercialiseren van de gekozen oplossing. Met jouw creatieve geest, kennis van de branche en projectmanagement-vaardigheden kun je collega’s en stakeholders inspireren en overtuigen om samen bestaande en nieuwe wegen in slaan. Jouw bijdrage leidt tot een verbeterde marktpositie, verkoop- en rendementsresultaten én positionering van Gooiconsult en ROI Institute Europe.

Je komt te werken in een team waarin je dagelijks bezig bent met productontwikkeling, relatiemarketing, online marketing, marketingcommunicatie en sales support. We hebben flinke ambities, er wordt nauw samengewerkt en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

WAT NEEM JE MEE?

 • Ruime ervaring op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.
 • Je kent onze branche goed en je houdt de daarin opererende bedrijven continu en nauwlettend in de gaten. Hierdoor weet jij precies wat er in de markt bij onze klanten speelt, weet je wat de concurrentie doet, ben je dol op het vergaren van kennis en nieuwsgierig naar mogelijkheden die onze content (nog) sterker en meer onderscheidend kunnen maken. Jij weet wat er voor nodig is om te zorgen dat onze interne organisatie dusdanig is ‘opgeleid’ dat zij hierin kunnen bijdragen.
 • Er zijn 2 woorden die jou typeren: implementatie- en executiekracht. Je hebt visie, weet deze snel en daadkrachtig uit te rollen tot een product en je rust niet totdat dit product succesvol op de markt is gebracht en de interne organisatie uitgerust is om te ‘kunnen leveren’. Het portfolio dat je hiermee realiseert is onderscheidend. Hierbij maak je gebruik van jouw eigen marktinzichten, input van accountmanagers en kennis van trainers. Je bent als het ware de spin in het web die deze stakeholders bij elkaar brengen om tot succesvolle producten te komen.
 • Je zorgt voor de commercialisering van bestaande en nieuwe proposities (i.s.m. marketing & sales collega’s).
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als content manager, propositie ontwikkelaar, strategisch marketeer of (marketing) consultant bij voorkeur in de trainingsbranche.
 • Je bent een moderne marketeer die de organisatie durft mee te nemen.

WAT JOU KENMERKT

 • Je neemt initiatief en maakt dingen af.
 • Je hebt een sterke affiniteit met online marketing en social media.
 • Je bent flexibel ingesteld, een echte teamspeler en beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je komt snel tot de kern, weet mensen te enthousiasmeren over nieuwe ideeën en bent in staat om ideeën snel uit te bouwen tot producten.
 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, richting bijvoorbeeld marketing, commerciële economie en/of onderwijskunde.
 • Je blinkt uit in de beheersing van de Nederlandse taal en jouw schrijfkunsten zijn fenomenaal.
 • Je bent een open en toegankelijk persoon die energie krijgt van het ontwikkelen en realiseren van een marketingstrategie met vernieuwende proposities, uitdagende commerciële doelstellingen en slimme marktbewerkingsplannen.
 • Je blinkt uit in plannen, organiseren en creativiteit.
 • Wij werken met en voor mensen. Dat vind je leuk en dat uit zich in een gezonde betrokkenheid bij je collega’s.
 • Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht.

WAT WIJ JE BIEDEN

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. Uiteraard bieden wij een goed en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket en mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit lichten wij graag in een later stadium toe.

INTERESSE?

Werken bij Gooiconsult en ROI Institute Europe betekent dat je in een dynamische omgeving stapt met een hecht team van professionals. Een omgeving waar hard gewerkt wordt om van elke dag het beste te maken, zonder daarbij plezier uit het oog te verliezen. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Bel met Jorien Schopenhouer op 0346 – 74 55 00 of mail naar jorienschopenhouer@gooiconsult.nl.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!